Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 проблем с вървенето.
Collapse
X
-
Добре де, но ако проблема наистина е във тръбите и някъде изпуска въздух как може да се разбере от коя точно излиза? Питам понеже, аз сменях скоро "Термостат" и ми се струва, че от както го смених го няма онзи "ряз" да се истрелва както преди! Съмнява ме и някоя свещ да не е заминала, понеже от време на време оборотите си поиграват и ми се струва, че като и дам газ и има едно много леко прекъсване...И другото е, че колко и да я мъча под 9,5/100км извън градско не-мога да я смъкна, при положение, че карам с 100-120 дето се вика я галя максимално.... някакви идеи от какво може да е всичко това? То ми стана ясно, че скоро ще върви на диагностика, но викам да се допитам до вас и да не отварям нова тема!Last edited by grenlould; d.m.y г., 02:38.
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеДобре де, но ако проблема наистина е във тръбите и някъде изпуска въздух как може да се разбере от коя точно излиза? Питам понеже, аз сменях скоро "Термостат" и ми се струва, че от както го смених го няма онзи "ряз" да се истрелва както преди! Съмнява ме и някоя свещ да не е заминала, понеже от време на време оборотите си поиграват и ми се струва, че като и дам газ и има едно много леко прекъсване...
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеДобре де, но ако проблема наистина е във тръбите и някъде изпуска въздух как може да се разбере от коя точно излиза? Питам понеже, аз сменях скоро "Термостат" и ми се струва, че от както го смених го няма онзи "ряз" да се истрелва както преди! Съмнява ме и някоя свещ да не е заминала, понеже от време на време оборотите си поиграват и ми се струва, че като и дам газ и има едно много леко прекъсване...И другото е, че колко и да я мъча под 9,5/100км извън градско не-мога да я смъкна, при положение, че карам с 100-120 дето се вика я галя максимално.... някакви идеи от какво може да е всичко това? То ми стана ясно, че скоро ще върви на диагностика, но викам да се допитам до вас и да не отварям нова тема!
Comment
-
Момчета днеска с етилов спирт и спринцовка почистих дебитометъра и незнам дали си втълпявам , но колата хвръкна , самолета се върнааа ! Мерси на всички за съветите . А да попитам , ако замине дебитометъра ще ми светне някоя лампичка или с една дума как мога да разбера да не би да съм окипазил ?
Comment
-
Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщениеМомчета днеска с етилов спирт и спринцовка почистих дебитометъра и незнам дали си втълпявам , но колата хвръкна , самолета се върнааа ! Мерси на всички за съветите . А да попитам , ако замине дебитометъра ще ми светне някоя лампичка или с една дума как мога да разбера да не би да съм окипазил ?
Струва ми се и, че като е студен двигателя и като я запаля, мирише малко на суров бензин докато загрее, не мисля, че си го втълпявам! Но определено от както смених термостата, стана по-тромава! Дето се вика, бръмчи, а не върви толкова!
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеКолега как по-точно го почисти, ако можеш да обясниш по-подробно, че да знам къде да чистя като го махна този дебитомер!
Струва ми се и, че като е студен двигателя и като я запаля, мирише малко на суров бензин докато загрее, не мисля, че си го втълпявам! Но определено от както смених термостата, стана по-тромава! Дето се вика, бръмчи, а не върви толкова!Успех !
Comment
-
Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщениеМомчета днеска с етилов спирт и спринцовка почистих дебитометъра и незнам дали си втълпявам , но колата хвръкна , самолета се върнааа ! Мерси на всички за съветите . А да попитам , ако замине дебитометъра ще ми светне някоя лампичка или с една дума как мога да разбера да не би да съм окипазил ?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЩе ти светне лампата на резервата на бензина по скоро от колкото си очаквал.
Comment
-
Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщениеСамо това ли ? Не губи ли обороти или нещо такова? Пък тя лампата много бързо и светва на тая кола колкото и да заредишLast edited by grenlould; d.m.y г., 22:05.
Comment
-
С 50 лв. бензин едва ли някой може да мине 200 км с тази кола. Градско под 12 трудна работа.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Как може такова богохулство - туинспарк на бензин, бърже да му слагаш газКонтактния спрей не е много подходящ бе Живко за дебитомери
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеС 50 лв. бензин едва ли някой може да мине 200 км с тази кола. Градско под 12 трудна работа.
Comment
-
Извън града до 120 трябва да ти харчи около 7 - 7.5.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеИзвън града до 120 трябва да ти харчи около 7 - 7.5.Но го направих за 55 минути ... Ще видим днеска до мола колко ще падне стрелката след почистването на дебитомера
Някой знае ли като стигне на първата чертичка ( не червената ,а нормалната) колко литра има ?
Comment
Comment